اين رنگ خواص زيادي دارد آرام کننده ، تسکين دهنده و صلح طلب است. همچنين خلاقيت و تحرک را در انسان فعال مي کند. بهداشت ، طراوت ، خنکي و پاکي از خصوصيات جدانشدني آبي هستند،از نظر روان شناسي رنگ آبي بيش از رنگهاي ديگر موجب آرامش مي شود و باعث رفع خستگي روحي و جسمي است و اعتماد به نفس و احساس امنيت را تشديد مي کند.
افرادي که به رنگ آبي علاقه مند هستند، عناصر آب و طبيعت را دوست دارند و بسرعت متوجه اشتباهات ديگران مي شوند.

روانشناسی رنگ قهوه ای

رنگی است که هیچ گونه توهم و رویا در آن وجود ندارد.

کسانی که رنگ قهوه ای را دوست دارند اغلب افراد بدون تخیل، کسل کننده و بیش از حد تابع اطرافیان هستند.

قهوه ای خیلی کمرنگ آرامش، پاکی و ظرافت را القا می کند.
قهوه ای کمرنگ (میانه) خستگی، کسلی و حفاظت را القا می کند.
قهوه ای تیره استحکام، راحتی و تجربه را القا می کند.

 

روانشناسی رنگ سبز:

رنگ سبز به عنوان یک رنگ آرامبخش شناخته می شود. سبز می تواند شما را بسیار آرام و آسوده کند. رنگ سبز می تواند باعث دید بهتر شود و به همین دلیل است که بسیاری از کارخانه های دیوار های خود را به رنگ سبز در می آورند. ماندن در اتقاق سبز رنگ یا گشتن در یک وی سایت سبز می تواند بسیار آرامبخش باشد.

روانشناسی رنگ زرد:

زرد یک رنگ خشمگین است. حتی بعضی رستوران ها بیرون بر ( رستوران هایی که جایی برای نشستن ندارند) از تاثیر آشفته کننده ی این رنگ استفاده می کنند تا از توقف بی جای مشتری ها در رستوران جلوگیری کنند زیرا به فضای بیشتری برای مشتری های جدید نیاز دارند ( نگاه کنید به روانشناسی رنگ در رستوران). دقیقا مثل رنگ قرمز، رنگ زرد نیز می تواند باعث جلب توجه شده، ضربان قلب را بیشتر کرده و باعث افزایش متابولیسم شود. بیشتر افرادی که رنگ زرد بر تن دارند خوشبین هستند.

روانشناسی رنگ بنفش: 

بنفش، مخلوطی از رنگ قرمز و آبی است. بنفش انرژی و شادابی رنگ قرمز را با تاثیر آرامبخش آبی ترکیب می کند. لباس های بنفش بازتاب وقار، ثروت و سلطه جویی است.

روانشناسی رنگ صورتی:

رنگ صورتی نشان دهنده ی معصومیت و مهربانی است. وقتی می خواهید از شخصی برای پیدا کردن یک آدرس سوال بپرسید، افرادی را انتخاب کنید که لباس های صورتی یا سفید بر تن دارند.

 

روانشناسی رنگ سفید

سفید بازگو کننده ی بیگناهی و معصومیت است. به دلیل نشان دادن همین ویژگی های است که لباس عروس نیز همیشه به رنگ سفید می باشد.

روانشناسی رنگ مشکی:

در روانشناسی رنگ ها، مشکی بازتاب سلطه گری و قدرت است اما می تواند در بعضی افراد نشان دهنده ی افکار شیطانی باشد. در کتاب چگونه هر شخصی را عاشق خود کنیم توضیح داده ام که چگونه بر تن کردن لباس هایی با رنگ مشکی می تواند کسانی را به خود جذب کند که عاشق افراد سلطه جو هستند. اگر اغلب در حضور افرادی که اشخاص سلطه جو را می پسندند لباس های مشکلی برتن کنید، مورد تحسین آنها قرار خواهید گرفت. رنگ مشکی همچنین می تواند نشان دهد لاغر هستید و به همین دلیل است که انتخاب این رنگ بسیار برای کسانی که تصور می کنند اضافه وزن دارند مناسب است. مشکی بازگو کننده ی استقلال نیز می باشد.

روانشانسی رنگ قرمز 

قرمز از دسته رنگهای گرم است این نماد هیجان  توانگری عشق و افراط است .این رنگ میتواند به هضم غذا کمک کند قرمز رنگ انرژی زا و نیرو بخش است. تحقیقات نشان داده است که استفاده طولانی مدت از این رنگ باعث بروز پرخاشگری و ایجاد حرکات تکانه ای در افراد می شود آثاری مانند تعداد تنفس در افرادبه وجود آورد